Σεμινάρια Θεατρικής Υπόστασης

 

Βιωματικό Σεμινάριο
Προσεγγίζοντας τον ρόλο, με το σώμα-τη φωνή-το συναίσθημα

Ιανουάριος 2019

 

Απευθύνεται σε όσους παίζουν θέατρο, αλλά και σε όλους αυτούς που αγαπούν το θέατρο και επιθυμούν να «παίξουν» με τον θεατρικό εαυτό.

Ασκώντας και αξιοποιώντας τα μέσα που διαθέτουμε, το σώμα, τη φωνή, το συναίσθημα, πλησιάζουμε και δίνουμε μορφή στον ρόλο.
Πού συναντάται η δική μας ματιά με τη ματιά του ήρωα και ταυτόχρονα του συγγραφέα. Πλάθουμε βήμα-βήμα το παρελθόν του ήρωα, από τη στιγμή της γέννησης μέχρι ίσως και τον θάνατό του. Σκιαγραφούμε το περιβάλλον του και την αλληλεπίδρασή του με την κοινωνία.
Στόχος μας είναι η σαφής ανάγνωση και η καθαρή προσέγγιση του κειμένου, καθώς και η εναρμόνιση του σώματος, της φωνής και της ανάσας.

 

Το Σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο ο Κόσμος του Κέντρου ΓΕΝΑΘΛΟΝ, στην οδό Χαλεπά 6α, στον Γέρακα (κοντά στη στάση Παλλήνη του μετρό και του προαστιακού και σε στάση του λεωφορείου Α5).

 

Συντονίστρια: Εύη Κουλαμά – ηθοποιός, μουσικός (τραγούδι), ειδικευμένη στη μέθοδο Θεατρικής Γραφής & Παράστασης και συντονίστρια του Εργαστηρίου παιδιών.

Διάρκεια: 15 ώρες – τρεις 5ωρες συναντήσεις – οι ημερομηνίες θα ανακοινωθούν αρχές Δεκεμβρίου

Κόστος συμμετοχής: 100 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%)

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο του Κέντρου 210-6921467 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@genathlon.gr