«Έλα να παίξουμε βιβλιαράκι μου»

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, το Κέντρο ΓΕΝΑΘΛΟΝ διοργανώνει Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των υπαλλήλων εταιρειών και άλλων φορέων.

Προτεραιότητα σε όλες τις δράσεις μας είναι η επαφή και η σχέση με τα παιδιά, δουλεύοντας με φροντίδα και αγάπη, και αναδεικνύοντας τις ικανότητές τους. Με αυτό τον τρόπο τα παιδιά, περνώντας όμορφα και δημιουργικά, φεύγουν έχοντας αποκομίσει κάτι ουσιαστικό και χρήσιμο γι’ αυτά.

Φέτος τα Χριστούγεννα, με τη γιορτή που σχεδιάσαμε, έχουμε στόχο να ενθαρρύνουμε τη σχέση των παιδιών με τα βιβλία, μέσα από δραστηριότητες που έχουν παιχνίδι, γέλιο και δημιουργία.

Η συνολική διάρκεια της γιορτής είναι 3 ώρες, με 10΄ διάλειμμα στη μέση και περιλαμβάνει:

  • Παιχνίδι γνωριμίας – 30΄.
  • Θεατρική παράσταση του έργου «Η Λέξη που ξέχασε πώς τη λένε», που παρουσιάζεται σε σχολεία τη φετινή χρονιά – 50΄.
  • Θεατρικό αυτοσχεδιασμό, δημιουργία μικρού σκετς και ζωγραφική, με βάση την παράσταση – 60΄.
  • Μουσικό κλείσιμο με Χριστουγεννιάτικα τραγούδια – 30΄.

 

Η γιορτή μπορεί να πραγματοποιηθεί στον  χώρο μας. Το Κέντρο ΓΕΝΑΘΛΟΝ διαθέτει το Θέατρο ο Κόσμος, ένα ζεστό χώρο 80 θέσεων και σκηνή για τις δημιουργικές δράσεις με 30 παιδιά, καθώς επίσης φουαγιέ για τους γονείς. Μπορεί επίσης να γίνει σε όποιο χώρο επιλογής της εταιρείας.  Σε αυτή την περίπτωση, έχουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσουμε τις δράσεις, εάν ο αριθμός των παιδιών ξεπερνά τα 30.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή επιπλέον πληροφορία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 210 6921467 και 698 2074886 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@genathlon.gr

Θα χαρούμε να συνεργαστούμε μαζί σας.